Hvad indeholder et Online Coaching forløb?

Se denne video og læs med nedenunder for at få et indblik i hvad et Online Coaching forløb indeholder. Informationsvideo omkring forløb:

Hvad er med i et forløb:

Online Coaching med øvelser skræddersyet efter dine mål, ønsker, behov, ressourcer og muligheder. Det er altid individuelt, men de fleste forløb ser således ud:

  • Start test/screening hvor vi ser hvordan din krop bevæger sig. Hvad kan den/hvad kan den ikke. Resultatet bruges til at lægge et træningsprogram.
  • Træningsprogram udarbejdet med udgangspunkt i at lukke de huller du har ud fra screeningen. Programmet bliver leveret elektronisk i en app/nettet. I programmet er der en overskuelig kalender hvor du kan se hvilke dage og hvilke øvelser du skal træne. I programmet er øvelserne instrueret via video og jeg forklarer samtidig omkring teknik mm. Løbende justeringer af program i forhold til smerter/skader/fremgang mm. Programmet kan blive omlagt mere omfattende som du gør fremskridt (bliver stærkere, mere stabil og smertefri). 
  • Accountability: Du skal i app’en afkrydse at du har udført træningen så jeg kan følge dig tæt og sikre mig at du får udført træningen.
  • Træningsdagbog og hjælp til føring af denne.
  • Herudover skal du sende video af din udførsel. Jeg laver en video analyse af din træning og coacher dig efter hver træning. Ud fra dette giver jeg feedback og korrigere dig på samme måde som hvis vi stod ved siden af hinanden. Dette er med til at sikre optimal teknik og dermed de bedste resultater.
  • 24/7 support undervejs i forløbet via app hvor du kan få svar på alle spørgsmål og tvivl omkring træningen, programmet, smerter mm. Jeg vil stræbe efter at svare på dine spørgsmål inden for 24 timer.
  • Løbende motivation, støtte og optimering af mindset i forhold til at nå dit mål.
  • Hver uge er der en opsummering af ugens forløb og vi samler op på hvordan det er gået og hvad der skal gøres.
  • Undervisnings materiale i forhold til optimere dine overbevisninger omkring din krop. Hvad kan den holde til? Hvad må du? Etc.

Udstyr:

Som udgangspunkt er intet udstyr nødvendigt (udover hvad man har i et almindeligt hjem).

Hvis du har adgang til et træningscenter kan udstyr herfra med fordel inddrages i træningen, men det er ikke nødvendigt. 

Dedikation:

Online træning med mig som din træner giver fantastiske resultater, men det kræver at du gør arbejdet.

Da online træning giver en større grad af fleksibilitet for dig, vil det derfor også kræve en høj grad af selvdisciplin.

Du skal selv udføre træningen og filme den, men jeg hjælper dig med teknik, udførsel, feedback og motivation.

Jeg forventer du får udført alle træningerne.

Du forventes at melde tilbage en gang ugentligt med en update om hvordan det går.

Udtalelser fra tidligere klienter i online forløb:

Se anmelder fra Online Coaching forløb her: Trustpilot Anmeldelser

Samt uddrag her: