Naturlig Fod – Online Program & E-bog

Få stærke og smertefrie fødder, tæer, ankler, skinneben, knæ og… giv hele kroppen et boost ved at uddanne dig selv og træne gennem denne e-bog og tilhørende online træningsprogram.

Ved at gennemgå øvelserne og tilpasninger i programmet vil du kunne lindre smerter og problemer i fødderne.

Problematikkerne som kan bedres er: ændring i fodens form fx knyster, hammertå, ligtorne, nedfalden forfod, hælspore, pronation (foden falder ind) med tilhørende smerter, kramper, sovende og ændret fornemmelse i fod og tæer. Det kan også være mere uspecifikke smerter, ubehag, kramper, nedsat styrke og træthed i foden.

Alle disse problematikker/diagnoser er der mulighed for kurere eller forbedre ved brug af hensigtsmæssigt fodtøj og øvelsesterapi, som der vejledes og undervises i via E-bogen og programmet. Der er detaljeret beskrivelse af dette i bogen via tekst og video.

Selvom du ikke har problemer med fødderne vil du kunne forbedre din krop. Træning er fødderne og barfodssko kan være en del af puslespillet for at optimere hele kroppen.

Barfodssko, barfodsløb, gang i bare tæer og specifik træning af foden er ofte overset og får ikke så meget opmærksomhed som andre kropsdele, men der er mange sundhedsmæssige fordele ved at træne fødder, tæer og ankler:

  • Lindre træthed, ubehag og smerter i tæer, fødder og ankler.
  • Bedre funktion af kroppen – så du kan bevæge dig bedre og mere frit nu og på lang sigt (tænk det som en investering/pensionsordning for dine fødder).
  • Styrker foden.
  • Øger mobilitet af tæer, ankler og føddernes led.
  • Giver en mulighed for at tæerne og leddene kan genvinde deres naturlige positioner.
  • Bedre balancen.
  • Optimere forholdene for blodkar og nerver i foden, og derfor kan du slippe af med dine kroniske kolde fødder og sovende tæer.
  • Lindring og forebyggelse af problemer i skinneben, læg, knæ, hofte, ryg, nakke og skuldre ved at skabe et bedre fundament fra foden.

Alle ovenstående ting vil blive adresseret igennem Naturlig Fod programmet og e-bogen.

Forside billede Naturlig Fod_page-0001

Øvelserne i programmet instrueres via video. Der er mere end 2 timers video. Se mere i nedenstående video:

Langsigtet resultater:

Programmet tilbyder ikke bare en kortvarig symptomlindring, men en langsigtet bedring af din kropsfunktion, så du kan blive ved med at gøre det der vigtig for dig (uden at tænke på ømme, trætte og smertefulde fødder). Forestil dig et liv uden bøvl med fødderne.

Øvelser og Tidsforbrug:

Brug cirka 10-20 minutter dagligt i 12 uger og udfyld samtidig den medfølgende træningsdagbog for at få optimale resultater.

Det anbefales, at du sætter tid af dagligt til at udføre de øvelser, som passer til dig. Du finder ud hvilke øvelser du skal fokusere på ved at prøve dem af fra en ende. Hvis du har svært ved at udføre øvelsen, så sæt fokus på denne. På den måde kan du bruge øvelserne som en slagt test/undersøgelse og på den måde finde frem til de øvelser der vil gavne dig.

Indholdet vil hjælpe dig med at forstå din krop bedre. Det er en uddannelse. Du vil lære, hvorfor vi får problemer med fødderne, hvilken betydning det har for fødderne og resten af kroppen, samt hvordan problemerne kan løses ved at tage fat i årsagen. Når du har forståelse for, hvordan du kan løse problemet vil tilgangen og træningsprogrammet forhåbentlig give mening for dig. Når ting giver mening er de ofte nemmere at udføre.

Ikke bare et fodprogram..

Programmet vil hjælpe dine fødder i topform, effekten vil smitte af på resten af din krop
og du vil føle det, som om du bliver “yngre i din krop”. Du vil få mere frihed i kroppen. Du kan se det som en  god “investering/pensionsordning” for hele din krop.

Du sætter sikkert penge af til din pension men hvor meget tid investerer du egentlig i at træne, tage hånd om og bevæge dine fødder (og resten af kroppen)? Den kan godt være at du træner i fitness et par timer om ugen, men hvor mange øvelser har fokus på dine fødder?

Dette program har fokus på fødderne, men øvelserne vil direkte eller indirekte også træne ankel, underben, lår og hofter og resten af kroppen. Så selvom fokus er på fødderne, vil hele kroppen blive påvirket.

Da programmet er online vil du automatisk få opdateret det til nyeste version.

Prisen er sammenlignet med personlig behandling ved fodterapeut eller fysioterapeut billig. Du får viden og redskaberne til at hele og styrke din krop – ikke bare en kortsigtet løsning. Jeg giver dig alle redskaberne til smertefri, stærke og velfungerende fødder gennem Naturlig Fod programmet.

Du kan ikke læne dig tilbage og lægge ansvaret for din krops sundhed på en terapeut. Du skal selv gøre arbejdet, men resultatet er også derefter. Mange har fået fantastiske resultater af øget opmærksomhed og træning af fødderne. Læs: Smertelindring af nedsunken forfod – Feedback på Naturlig Fod programmet

NATURLIG FOD

PRIS: 800 KR.  TILBUD 500 KR.

Overfør beløbet via:

  • MobilePay til 60191464 og skriv  Naturlig Fod, navn og email adresse
  • Reg. 5053 Konto nr.: 1303720 skriv Naturlig Fod, navn og email adresse

Når betalingen er overført vil jeg hurtigst muligt give dig adgang til Naturlig Fod (indeholder e-bog på 33 sider kombineret med program, teori, instruktioner, tips, træningsdagbog og videoer) via din e-mail gennem Dropbox (hvis du ikke har fået adgang inden for 24 timer, så skriv en mail til info@bettermovefys.dk og jeg løser problemet).

Føler du dig i tvivl om du kan nå i mål alene? Jeg tilbyder Online Coaching hvor vi sammen planlægger dit forløb, tilrettelægger program og du får feedback på øvelserne via video. Ved køb af Online Coaching får du Naturlig Fod med gratis. Læs mere om Online Coaching her.

Spørgsmål? skriv en kommentar her på siden eller send en mail til info@bettermovefys.dk

/ Thomas Pretsch

20190531_142403_0000.png

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s