Spinal Waves – Ryg Træning – Online Program

Jeg har tidligere selv trænet mange forskellige core, planke-øvelser og lignede for at stabiliserer min ryg. Når jeg tidligere tænkte på at styrketræne min ryg trænede jeg pull ups og lignende øvelser.

Ovenstående er fine øvelser, men hvis det er det eneste du gør vil du ende med en stiv og ubevægelig ryg.

Når vi lader ting være ender det med at vi stopper med at tage vare på det. Vi mister relationen til det. Og så gør det os ikke noget når det forsvinder. Om det er naturen, en gammel cykel eller bevægeligheden i vores krop.

Ved at udfører bevægelser i dette program vil du begynde at tage vare på din ryg og på den måde genopbygge din relation til ryggen. Når vi mister naturlig funktion og bevægelighed skaber det problemer – nu og her eller langsigtet. Spinal Waves går ind og arbejder med at genskabe og øge bevægeligheden i alle ryggens mange led.

Derfor vil jeg introducerer online programmet Spinal Waves som indeholder øvelser jeg har lært fra flere forskellige undervisere og kilder gennem de sidste par år.  Du kan bruge Spinal Waves som:

 • Terapi og via bevægelse smøre leddene og genvinde funktion og lindre dine smerter.
 • Forebyggende træning til at vedligeholde funktion og undgå smerter.
 • Bedre performance i din sport og hverdag ved at øge din kontrol over ryggens bevægelser.
 • Bedre din livskvalitet via en eller flere af de ovenstående punkter.

I programmet vil jeg gennem gå 13 forskellige specifikke øvelser med mange små detaljer, som vil hjælpe dig med at lære at bevæge din ryg. Øvelser som du kan se på video og læse instruktionen til i programmet. Få et glimt af nogle af øvelser:

Øvelserne vil opbygge din rygs:

 • Fornemmelse
 • Kontrol
 • Styrke (i mellem hvert led i rygsøjlen)
 • Bevægelighed
 • Samt smertelindre og hele gamle skader, stivhed og følger efter inaktivitet. Så du kan få frihed i alle tænkelige retning fra din ryg:

En frihed der vil lindre og forebygge smerter samt give dig mulighed for bedre indragelse af ryggens kraft i din fritid og idræt.

Programmet er ikke et typisk træningsprogram som skal udføres tre gange om ugen. Tag programmet, øvelserne og bevægelserne med dig overalt og brug bevægelserne i løbet af dagen. Du har nu mulighed for at forbedre din rygsøjles bevægelser 24/7. Se det som en uddannelse og investering. Du lære nogle bevægelse som du altid har adgang til og nogle bevægelser som vil gavne dig resten af livet.

Fuldt Program – Tilbud nu 300 kr. normal pris: 600 kr.   

Overfør beløbet via:

 • MobilePay til 60191464 og skriv Spinal Waves, navn og email adresse
 • Reg. 5053 Konto nr.: 1303720 skriv Spinal Waves, navn og email adresse

Når betalingen er overført vil jeg hurtigst muligt give dig adgang til PDF-filen (indeholder program, instruktioner, tips og videoer) via din e-mail gennem Dropbox.

NYHED! Basis Program – Kun 100 kr.

Basis programmet indeholder al den samme information (7 siders introduktion, teori og vejledning) som det fulde program. I stedet for 13 øvelser har jeg udvalgt 4 øvelser med detajleret beskrivelse og vejledning, som vil lære dig at lave spinal waves i en retning (se eksempel på en af øvelserne her) + 1 bonus øvelse. Disse øvelser har en masse gavnlige effekter og giver nok materiale/udfordring for de fleste til en start. Er du nysgerrig og vil du gerne udforske din krop mere, så kan du lære mere i det fulde program senere, hvor der arbejdes med bevægelser i alle retninger i 3D.

Køb nu til intro-pris, overfør 100 kr via:

 • MobilePay til 60191464 og skriv Spinal Waves Basis, navn og email adresse
 • Reg. 5053 Konto nr.: 1303720 skriv Spinal Waves Basis, navn og email adresse

Føler du dig i tvivl om du kan nå i mål alene? Jeg tilbyder Online Coaching hvor vi sammen planlægger dit forløb, tilrettelægger program og du får feedback på øvelserne via video. Ved køb af Online Coaching får du Spinal Waves med gratis.

Spørgsmål: skriv en kommentar her på siden eller send en mail til info@bettermovefys.dk

SPINAL WAVES 2
Spinal Waves Online Program

Spinal Waves er kun et lille udsnit af hvordan mennesket kan bevæge sig og hvordan man kan træne ryggen. Det er ikke et svar på alle problemer. Det er en simpel ting, som let kan implementeres i hverdagen og giver stort udbytte. Det er meget potent værktøj som terapi, genoptræning og til vedligeholdelse af naturlig funktion af ryggens mange led. Spinal Waves er også en måde hvorpå du kan blive opmærksom på din krop og derved mærke og føle fine nuancer og ændringer og dette giver mulighed for forandring og forbedring.

Du behøver ikke et fitnesscenter, en kiropraktor eller noget specielt udstyr. Når du har lært Spinal Waves har du en måde at arbejde med ryggen mere i løbet af dagen. Jeg vil anbefale at du bevæger din ryg i gennem dagen. Gør det i stående stilling når du venter på bussen. Bring det ind i dit liv i løbet af dagen. Hver time tag et minut med oscillerende bevægelser. Du vil se en masse fordele. Hvordan din ryg har det i løbet af dagen. Igennem ugerne og månederne og endda som årene akkumuler. Du vil genskabe bevægelse og det er så simpelt. Så start her, start i dag og forsæt.

Brug kroppen, så forstår du den bedre.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s