Spinal Waves – Bliv din egen kiropraktor

“Definitionen på galskab er at gøre det samme igen og igen og forvente et nyt resultat”. Det sagde Albert Einstein.

Har du gået til behandling ved kiropraktor (fysioterapeut, akupunktør eller anden behandler) i gennem flere måneder eller år uden at din tilstand er blevet forbedret? Din ryg låser sig forsat eller smerterne kommer igen så snart du ikke får behandling? Så er der måske tid til forandring.

En mulighed kan være at forandre din ryg. Måde du bevæger din ryg. Hvor ofte du gør det og hvordan du i det hele taget tænker på din ryg. Spinal Waves programmet kan hjælpe dig med dette

Du vil i dette program lære noget nyt og når du begynder at bruge det jeg lærer dig vil du støde på modstand og blive frustreret. Men hvis du vil have andre resultater end dem du plejer at få skal du lære noget nyt og bevæge dig uden for din komfortzone.

Du vil tilgengæld få en tilgang og et program du kan arbejde med når det passer ind i dit liv og på den måde afhjælpe og forebygge rygproblemer og smerter.

Bliv din egen terapeut
Gamle vaner, skader, inaktivitet, psykologiske processer og kulturelle ”restriktioner” kan skabe nedsat brug, kontrol og bevægelse af ryggen. Med denne tilgang til ryggens bevægelser kan der efterforskes, udforskes og undersøges, hvordan din ryg har det. Det vil blive en aha-oplevelse at mærke, at du godt kan lave det til den ene side, men til den anden side føles det låst, umuligt eller
måske smertefuldt.
Du vil begynde at få en bedre forståelse for din ryg – og det er lige så meget det programmet
handler om som selve træningsdelen.
Du vil med en bedre forståelse, information og viden omkring din ryg, du vil vide mere end en læge, tereapeut eller kiropraktor nogensinde kan. Du vil kunne lægge mærke til fine nuancer og selv korrigerer løbende igennem dagen.
Ved gennemgang af rygsøjlen og de forskellige bevægelser som gennemgås i programmet, vil du måske mærke, at du får små knæk og spænding løsner sig. Det vil egentlig sige, at du bliver din egen kiropraktor. I stedet for at bruge tid og penge på behandling, kan du nu selv tage varer på din egen krop og hvilken bedre modalitet end med disse bevægelser som altid har været tilgængelige.

Forestil dig at have friheden til at bevæge din ryg som du vil.

Når bevægelserne i videoen kan udføres vil du kunne løsne og knække din ryg selv – på samme måde som kiropraktoren behandler. Du vil blive ekspert på din egen krop. Du vil kunne mærke hvornår og hvor meget din krop har brug for bevægelse. Værdifuld viden som ingen anden behandler kan vide bedre end dig selv. Programmet vil give dig magten og kontrollen over egen krop.

I programmet vil jeg gennem gå detaljer, fokuspunkter og forskellige øvelser som kan hjælpe dig med at åbne op for disse bevægelser.

Læs mere om programmet og køb det her:

Spinal Waves – Ryg Træning – Online Program

 

Spinal Waves Online Program
Spinal Waves Online Program

Spørgsmål omkring programmet?

Skriv en besked på info@bettermovefys.dk eller en besked her på siden.

/Thomas Pretsch

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s