Hænge-øvelser – Online Program

Hænge-øvelser kan være:

  • en måde at træne og bevæge sig på.
  • en god træningsmodalitet til at opbygge styrke og stabilitet omkring skulderen.
  • men samtidig også anvendes som terapi hvis du har skader og smerter.

At hænge er en af de ting, jeg har oplevet, som har haft størst effekt på min krop. På samme måde som siddestillinger på gulvet kan åbne for bevægelighed i hofte, knæ og fod og spinal waves kan hjælpe til at genvinde ryggens bevægelighed, så kan det at hænge hjælpe overkroppen især skuldrene (men også håndled, albuer og ryg) med at genvinde naturlige funktion (styrke og bevægelighed).

Læs mere: Hænge-øvelser – Hvorfor?

I programmet vil jeg via videoer med forskellige specifikke øvelser, tips og skrevne instruktioner introducerer dig til hænge-øvelser.

Se programmet som en uddannelse. Det er ikke bare et traditionelt styrketrænings program, men et program der hjælper dig med at uddanne dig selv til at styre, kontrollere og bevæge din krop.

Der er to udgaver af programmet. Det ene, Hæng 1.0 – et “begynder-program”, indeholder øvelser for alle som skal starte med at hænge. Dette kan bådes bruges af begyndere (Fru Hansen) og seriøse eliteudøvere. Øvelserne vil fokusere på at genvinde bevægelighed og åbne skulderne. Samtidig opbygges en basis kontrol, stabilitet og en grundstyrke omkring skulderbladene. Dette vil give dig et godt fundament uanset om du arbejder på kontor, styrketræner eller spiller elite tennis. I alt 18 videoer og 17 siders beskrivelse.

Det andet, Hæng 2.0, er en opgraderet udgave og indeholder alle øvelserne og detaljerne fra Hæng 1.0. Det vil sige at du får al det grundlæggende med også.

Derudover er der i hæng 2.0 programmet tilføjet mere avanceret og styrkekrævende øvelser, fx forskellige hænge-øvelser i en arm. Du får altså 10 Ekstra øvelser, i alt 28 videoer. Hæng 2.0 er for dig som er elitesportsudøver og vil have en toptunet skudsikker skulder eller dyrker CrossFit, OCR, parkour eller ønsker at dykke dybere ned i Movement Culture.

Fælles for begge programmer er forberende øvelser med små detaljer, som vil hjælpe dig med at lære at bevæge dine skuldre, skulderblade og overkrop allerede før du starter med hænge-øvelserne.

Programmerne indeholder desuden detaljeret vejledning i hvordan du skal starte op og hvordan du skal håndtere typiske problemer man kan møde som fx smerter.

Det eneste du behøver er et sted at hænge. Det kan være en pullup-bar i døren eller gymnastik ringe (som også kan bruges til seriøs styrketræning). Du kan udføre øvelserne i fitnesscenteret eller udendørs på en legeplads eller andre steder hvor du kan hænge.

Alle øvelser kan du se på video og læse instruktionen til i programmet. Få et glimt af nogle af øvelser i denne video:

Du kan via programmet selv hele gamle skader i skulderen og bygge et stærkt fundament til din øvrige træning og hverdag.

Er du i tvivl om det er noget for dig? Læs mere:

Hænge-øvelser for begyndere – tips til at komme i gang

Sidelæns sving – en hænge øvelse

Forbedre din armgang med hænge-øvelser – styrk dit greb og teknik

Skulder / Bulletproof Body – En Arms Hæng

Hæng 1.0 PRIS: 400 kr KR. 200 kr.

Hæng 2.0 PRIS: 600 kr KR. 300 kr.

Overfør beløbet via:

  • MobilePay til 60191464 og skriv Hæng 1 eller 2, navn og email adresse
  • Reg. 5053 Konto nr.: 1303720 skriv Hæng 1 eller 2, navn og email adresse

Når betalingen er overført vil jeg hurtigst muligt give dig adgang til PDF-filen (indeholder program, instruktioner, tips og videoer) via din e-mail gennem Dropbox.

Føler du dig i tvivl om du kan nå i mål alene? Jeg tilbyder Online Coaching hvor vi sammen planlægger dit forløb, tilrettelægger program og du får feedback på øvelserne via video. Ved køb af Online Coaching får du Hæng programmet med gratis.

Spørgsmål: skriv en kommentar her på siden eller send en mail til info@bettermovefys.dk

/ Thomas

20181023_155127_0001__01
Hænge øvelser – Online Program

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s