Dynamic Neuromuscular Stabilization (DNS) – Introduktion – Event i Odense 16. September

SPECIAL EVENT
Kom og genlær dine fundamentale bevægelser. Dynamic Neuromuscular Stabilization (DNS) er en tjekkisk tilgang til hvordan menneskets motorik lærer at komme fra ryg – mave – sidde – squat – stå og hvilke udviklingstrin det kræver at få den bedste kvalitet i sin bevægelse.

DNS er en behandlings tilgang der baserer sig i børns udvikling fra 3 måneders alderen. Udviklingen demonstrerer på mange måder, hvordan vi som mennesker stabiliserer kroppen gennem et opspænd af mellemgulvet og begynder at bevæge os ved at aktivere muskelkæder på tværs af kroppen.

Behandlingstilgangen er primært gennem øvelser og træning, og kan bruges til både børn og voksne. Tilgangen kan bruges til at træne sig ud af smerter ved at korrigere uhænsigtsmessige bevægemønstre, og er også højst relevant for sportsfolk, der ønsker at fremme præstation og skadesforebygge.

Denne søndag vil Martin Bager Bertelsen, kiropraktor, kommer og giver et crash course i DNS, hvor teorien læres gennem bevægelse.

Se video eksempel:

 

Martin har studeret DNS og anvender disse bevægelser til patienter i klinikken.
DNS er normalt ikke med vores ugentlige træning men Martin har lovet at gives os en gennemgang.
Kom med og få endnu et nyt syn på Human Movement og et ekstra værktøj til at forbedre din oplevelse af at leve i din krop.

Prisen er som vanligt til vores åben træning kun 50 kr.

Link til tilmelding:

https://www.facebook.com/events/243382029778872/?ti=cl

 

Vel mødt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s