FÅ SMERTEFRI KNÆ UDEN AT HOLDE PAUSE FRA DIN IDRÆT!

Jeg vil gerne dele den øvelse, som jeg ofte anvender til mine klienter med knæsmerter i starten af deres forløb. Den har hjulpet alt fra løbere, fodboldspillere, basketballspillere til pensionister med deres knæsmerter.

Mit navn er Thomas og jeg hjælper folk med smerter og skader i knæene. Smerter som begrænser dem i deres idræt og liv hjælper jeg dem med at lindre. Det gør jeg ved at anvende en unik kombination af øvelser og følge en specifik proces som altid er individuelt tilpasset den enkelte.

Denne øvelse jeg vil dele med dig nu har du har du med sikkert ikke set eller prøvet før. 

Jeg anvender den meget ofte i startfasen af forløbet for de fleste. Det er super øvelse til at dæmpe smerterne, øge blodgennemstrømningen og øge ophelingen. Den vil i nogle tilfælde være alt der skal til, men i de fleste tilfælde kræver det andre øvelser som styrke og stabiliserer knæ (og andre led) for at give det mest optimale forhold.

Den er simpel og effektiv og alle kan udføre den. Hvis du kan gå – kan du starte med den. 

Prøv den:

Kan du også mærke effekten? Meld meget gerne tilbage om denne øvelse har hjulpet dig!

Hvis man har knæsmerter kan det være vanskeligt at komme i gang med at træne dem stærkere, da mange øvelser ofte vil gøre ondt. Denne øvelse fokuserer på det koncentriske muskelarbejde og styrke derfor musklerne uden at stresse/belaste knæet for meget. Derfor kan stort set alle starte deres rejse mod smertefrie og stærke knæ med denne øvelse.

Øvelsen kan bruges som opvarmning før de andre øvelser jeg anvender i mine programmer. Øvelsen kan også anvendes som opvarmning før din idræt.

OBS! Vær dog opmærksom på at denne ene øvelse ofte ikke er hele kuren, men blot er en del af processen, til hvordan du kan blive ved med at dyrke din idræt uden at holde pause på grund af knæsmerter.

Når mine klienter er kommet i gang med denne øvelse og fået lindret de værste smerter kan vi bygge videre og gøre knæet stærkere, mere stabilt og musklerne smidige med andre utraditionelle øvelser, som du med garanti ikke har lavet før.

✔ Ønsker du et liv uden begrænsninger, uden smerter når du går på trapper og står ud af sengen?

✔ Ønsker du at komme tilbage til din idræt, ikke bare smertefri, men stærkere end før og øge din performance?

✔ Hvis jeg kan vise dig en formular og proces der gør at du kan komme tilbage ikke bare smertefri, men også stærkere, mere stabil og bevægelig end før, vil du så bruge det?

KONTAKT MIG FOR AT HØRER MERE OM HVORDAN DU KOMMER HURTIGT TILBAGE!