Bevægelse som terapi

Mange fysiske problemer stammer fra mangel på bevægelse – mangel på naturlig menneskelig bevægelse.

I de sidste mange år er der sket fremskridt i behandlingen af smerter i muskler og led. Men folk får og har stadig smerter! Hvorfor?

Grunden til at de opstår er blevet overset.

Dine vaner og holdning vil med tiden give dig restriktioner og manglende bevægelighed i kroppen, dette kan komme til udtryk ved smerter på grund af kompenserende bevægelser. Der er ubalance i kroppen!

Som fysioterapeut ser jeg mange patienter med ubalance i kroppen. Når denne ubalance bliver rettet op, så mindskes stress på kroppens væv og smerten forsvinder.

Løb er naturligt, men løb er kun en lille del af hele det naturlige bevægelses spektre.
For eksempel er det ikke nok at løbe tre gange om ugen og resten af tiden sidde ned på et kontor, i en bil og sofa. Det vil med tiden give problemer og gøre dig immobil og skadet. Læs mere om variation – Variation – I din træning og livsstil
Der er brug for et nyt perspektiv! LÆS MERE HER
BetterMove hjælper dig til at genvinde balance i kroppen. Gennem øvelser og naturlig bevægelse stimuleres hele kroppen og muskler og led (men også organer, fascier, og hud). Kroppen vedligeholder eller genfinder på den måde sin naturlige tilstand.

Find årsagen, Fjern årsagen, fjern smerten

Du kan få hjælp af fysioterapeuter til at dæmpe smerten, men årsagen til problemet skal fjernes før du får en fri krop.
Årsagen er ofte mangel på alsidig naturlig bevægelse. I vores kultur får led og muskler ikke udfordring i forhold til  bevægelse og belastning. Hvornår har du sidst hængt i dine arme og skulder? Bøjet din storetå bagover 90 grader? Siddet på gulvet og kommet op igen?
Fysioterapi i kombination med naturlig bevægelse vil hjælpe dig med at lindre smerter og genvinde et højere funktionsniveau.

At a time when medicine could not completely explain nor cure disease, naturists observed that crowded and unsanitary cities, tenement housing, restrictive Victorian clothing, unhealthy diets and oppressive working conditions all led to poor health and rampant illness.  They advocated exposure to the natural healing elements or fresh air, sunlight, and water through movement in nature in loose clothing as well as a natural diet.

One thought on “Bevægelse som terapi

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s