Sov (naturligt) godt, opfølgning

Jeg har tidligere skrevet lidt om hvad en mere naturlig sove position kan have af gavnlige effekter – Sov godt, sov mere naturligt.

Folk har læst med og jeg har fået nogle tilbagemeldinger på artiklen.

En af mine træningskammerater har efter mit opslag begyndt at sove på en en tynd madras. Efter 2 uger er oplevelsen beskrevet således:

Min oplevelse med at sove på gulvet (på en thermarest ridgerest), har været mere end god. Det er ikke lige den mest bløde eller mest hårde, men lige i mellem. Jeg har camperet med den, og sover selv med den derhjemme i stedet for sengen. Den hjælper mig med at vågne op lettere om morgenen i forhold til min seng og den styrker min krop og forfrisker mig. Højt anbefalet til folk der vil sove godt og vågne op på en god måde.

Her er et par billeder af sengen/madrassen anvendt:

 

En arbejdskollega har fortalt om hendes mand, som ikke kan lide at sove i deres bløde seng og derfor sove på gulvet nogle gange tidligere. Han har nu sovet i en længere periode på gulvet og har oplevet at i den periode er hans nakkesmerter mindsket og bevægeligheden blevet bedre.

Fantastisk ikke? Noget så simpelt kan gøre så stor en forskel. Og så er det gratis og tager ikke ekstra tid i kalenderen.

Hvad har du at tabe? Lad tyngdekraften gøre sin magi imens du sover. Spar besøgende hos kiropraktoren.

Har du mod på at prøve det af? Eksperimentere med din sovestilling. Nogle kan klare et direkte skifte andre må gøre det gradvist, afprøve og justerer løbende. Prøv dig frem og igen: SOV GODT!

Del med venner og familie som måske kunne have gavn af at tage et skridt tilbage og høste de gavne effekter.

At sove på gulvet kan give mange gavne effekter. Men det kan det også hvis man sidder på gulvet – læs mere her: SID BEDRE, BEVÆG DIG BEDRE

/Thomas

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s