Træ-Træning 2

I sidste indlæg/video om træning i træer bevægede jeg mig mest på træernes grene – træ-træning. I denne omgang vil jeg vise hvordan selve træstammen kan benyttes til bevægelse, træning og leg.

Optagelserne er fra efteråret 2016, videoen klippet sammen i starten af 2017 og først nu får jeg smidt den op på hjemmesiden. Jeg kan bruge tid på at remse op og nævne mange gavnlige effekter af disse bevægelser. Men for nu vil jeg lade videoen stå som inspiration. Et billede siger mere end tusind ord. En video siger:

Hvis det har interesse vil jeg lægge instruktionsvideoer ud til hvordan de forskellige teknikker kan trænes op. Hvordan man kan sammen sætte dem og bevæge sig i trænerne. Smid en kommentar eller skriv en mail hvis du kunne bruge det.

Ønsker du en workshop til din skole, arbejde, familie eller andre events så skriv til mig på info@bettermovefys.dk eller via www.fb.com/bettermovefys.

Get out there.

/Thomas

One thought on “Træ-Træning 2

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s