Knæsmerter? Min vej ud af smerterne. Der er også en vej for dig!

Jeg tror altid på at der er løsning. Det gælder bare om at finde den. Jeg havde en lang rejse før jeg fandt en vej ud af smerterne.

Du behøver ikke at rejse den samme lange rejse. Jeg har de sidste 10 år samlet viden, metoder og tilgange som gør at du kan få hurtig smertelindring og komme tilbage på et højere niveau end før.

Måske har du allerede prøvet at holde pause, prøvet is, prøvet knæbind, prøvet styrketræning, prøvet massage etc. uden at opnå et tilfredsstillende resultat? Måske vil du undgå at spilde din tid, energi og penge på at prøve en masse forskellige løsninger?

Hvad vil det betyder for dig hvis du ikke skal opgive det du elsker? Hvis dine knæ kan blive bedre end før?

Dine knæsmerter behøver ikke at eksisterer!

Du kan prøve dig frem selv og finde forskellige løsninger på internettet eller du kan via et forløb blive guidet og coachet hele vejen i mål. Hvad ønsker du?

Læs mere om hvordan du kan komme dig hurtigt over problemer som springerknæ: Springerknæ – Bliv hurtigt smertefri med unik specialiseret og optimeret træning

Jeg har samlet al min viden og erfaring og tilbyder via Online Knæ Klinik et forløb med Online Coaching hvor vi kommer hele vejen rundt om dit problem og i samarbejde hjælper dig tilbage.

Læs mere her: Smertefri Knæ – Online Træning

En af de tilgange som har hjulpet mig kan du læse mere om her: Smertefrie knæ med simple siddestillinger (til fx meniskskade og slidgigt)

Læs mere om standard protokoller vs. individuel tilgang til knæproblemer som fx springerknæ: Springerknæ – Standard protokol eller individuel tilpasset forløb?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s