SKULDER TIP: TRÆK DIN KUFFERT BEDRE

Hvis din nakke, skulder eller arm giver dig problemer efter at have slæbt din bagage i gennem lufthavnen og frem til dit hotel kan det være måden du gør det på som skaber ubehag. Lær at trække din kuffert bedre.

Vær opmærksom på din håndplacering. Din håndplacering afgør din skulders position. Sørg for at undgå indadrotation i skulderleddet når du trækker eller bære din bagage. Din skulders position vil have indflydelse på din nakken og din arm. En udadroteret skulder vil give stabilitet.

 

Uhensigtsmæssig og hensigtsmæssig skulder position.

 

På billedet til venstre er skulderleddet indadroteret (tommelfinger mod låret). Dette ændre skulderens biomekanik og gør det sværere at stabilisere skulder, nakke, albue og håndled.

På billedet til højre er skulderleddet udadroteret (tommelfinger væk fra låret). Sørg for at bære og trække med skulderleddet i udadrotation da det skaber stabilitet i skulderen. Denne stabiliteten vil brede sig ned i albue og håndled og aflaste nakken.

Et simpelt tip som kan have en stor betydning.

Træk din kuffert bedre. Dine skulder og nakke muskler vil takke dig.

Skuldersmerter? Få hjælp her: SKULDER KLINIK

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s