Nytårsforsæt og Kropslighed – Naturlig Bevægelse / Natural Movement

Godt nytår – jeg ønsker dig et år (liv) fyldt med alsidig, varieret og fri bevægelse.

Jeg har aldrig haft et nytårsforsæt. Jeg tror på lige nu og her. Hvorfor vente? Der bliver aldrig noget perfekt tidpunkt. Hvorfor skulle den 1. januar være bedre end andre dage? Hvorfor vente hvis du har et mål, som du gerne vil opnå.

Hvis dit mål er at prøve noget nyt vil jeg anbefale dig at udforske og uddanne dig selv i bevægelse. Dette er en rejse som du altid kan starte og aldrig vil slutte.

  • Det kan være du har nogle gener i kroppen som du vil være kvit?
  • Måske ønsker du at forbedre dine bevægelser og dermed dine muligheder i din idræt?
  • Måske er du bare nysgerrig og vil lærer nyt?

Hvis du ikke ved hvor du skal starte kan du søge hjælp hos mig. Jeg underviser i Human Movement – måske kunne det være noget for dig. Hvad er Human Movement?

Der findes ikke en bevægelse som vores krop kan lave som ikke er naturlig. Jeg undersøger bredt hvad menneskekroppen kan. Jeg har altid været nysgerrig og jeg udforsker alt fra gymnastik, yoga, styrketræning, mobility til kampsport og dans og senest en tur til cirkustræning hos Dynamo hvor jeg så dette billede.

Backmeathookhang.jpg
Set på væggen i Dynamo Nycirkus træning, Odense.

En flot artistisk kropsposition, men måske også en god øvelse for at opbygge styrke i skulderen og gøre den modstandsdygtig.
Der findes ikke nogen dårlige, farlige eller unaturlige bevægelser. Det er mere et spørgsmål omkring eksponering, dosis og mængde og hvor meget og hvor lidt. Alt er hvad vores krop kan gøre er naturlig bevægelse.
Det handler mere om mindset og definering af vores kropslighed. Det handler ikke om at ændre måden du træner på og lave nye øvelser. Det handler om at ændre hele forholdet til kroppen. Så det ikke bliver 3 x 1 time om ugen, men 24/7 du er i forbindelse med din krop. Opleve kropslighed på en anden måde. At udforske, finde og åbne nye perskeptiver og muligheder. At bruge kroppen for at forstå den bedre.

Jeg giver et lille indblik i dette til den ugentlige træning. Find datoer og tidspunkter her: www.facebook.com/bettermovefys/events

Klik her for at se online programmer

Hvis du vil gå et skridt dybere tilbyder jeg personlig undervisning eller online coaching.

Kontakt mig og for at høre hvordan jeg kan hjælpe dig.

Godt nytår og god dag.

Thomas.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s