Movement Træning & Undervisning i Odense

IMG_20180127_143227

Jeg har i mange år udforsket bevægelse og altid været nysgerrig på menneskedyret. Trænet forskellige discipliner, undervist, studeret fysioterapi og lært fra internationale undervisere og workshops. Siden 2015 har jeg undervist i Human Movement og du kan deltage hver uge:

Du kan tilmelde dig og finde fremtidige events på Facebook / BetterMove

INFORMATION

PRIS: kun 50 kr. – kontant eller MobilePay (60191464)

TILMELDING/SPØRGSMÅL: Her på Facebook eller send gerne en SMS til 60191464 eller via mail: info@bettermovefys.dk. Ekstra info, ændringer og evt. aflysning sendes kun til tilmeldte.

UDENDØRS TRÆNING FOR HELE KROPPEN – Bliv stærk, bevægelig og udvikle dig selv med Natural Human Movement.
TRÆNINGEN ER FOR ALLE. Alle som vil lindre og forebygge problemer i kroppen og samtidig opbygge ægte styrke, bevægelighed og naturlig funktion af kroppen på en holistisk og bæredygtig måde. Alle aldre, alle niveauer kan deltage og få udbytte fordi øvelserne og bevægelserne kan tilpasses og justeres efter behov.
Gennem bevægelser som er stort set forsvundet fra vores moderne liv og træning og med inspiration:
Gymnastik, yoga, styrketræning, kropsvægtstræning, parkour, klatring, bouldering, dans, kampsport, meditation, rehabilitering, terapi, skadesforebyggelse, evolutionsbiologi og nye træningformer som: MovNat, Natural Movement, EvolveMovePlay, Fighting Monkey, Ido Portal og Movement Culture arbejdes der med alsidige bevægelser som:

NATURAL MOVEMENT
– Flere forskellige former for naturlige bevægelser som ligge, rulle, glide, sidde, squat, kravle, løbe, klatre/svinge, hoppe/springe, løfte/bære, kast/gribe og balanceteknikker.

LOCOMOTION & CONTROL
– Alsidige og sjove kontrol og kropsvægtsøvelser som udfordrer nervesystemet og kroppens led i alle vinkler og retninger. Fra simple isolerede bevægelser til komplekse sammensatte bevægelser.

GYMNASTICS & BODYWEIGHT
– Øvelser med egen krop og i gymnastikringe, som udvikler og stiller store krav til styrke og mobilitet.

PLAY & ROUGHHOUSING
– Lege og partnerøvelser inspireret fra dans og kampsport for at opbygge kroppens kommunikation og evne til at modstå og finde komplekse bevægelser og problemløsning.

AWARENESS & MINDFULNESS
– Indre fokus og ro gennem forskellige former for meditation, vejrtrækningsøvelser og blide bevægelser mm.

Ovenstående er omfattende og vi vil ikke kunne nå alt på en gang. Derfor skifter tema og fokus fra gang til gang afhængig af deltagere​, vejrforhold mm.

PRAKTISK:
STED: Se møde sted på eventet på Facebook. Vi bliver samme sted. Så du kan stille din taske, cykel mm. der hvor vi træner.

PÅKLÆDNING: Kom som du er. Løst tøj og minimalistike sko, som kan tåle at blive brugt er en fordel.

Tag gerne dine børn, barnevogn, familie med. Alle er velkommen til at deltage på deres eget niveau og gå til og fra barnevogn/børn.
Om du er god eller dårlig form, skadet eller andet så har du mulighed for at deltage og lære.

KOM MED OG OPLEV FRIHEDEN OG GLÆDEN VED BEVÆGELSE.

Mere info om træningen og min tilgang til bevægelse:
http://www.facebook.com/BetterMoveFys
YouTube: https://youtu.be/hoN62Osr5W4
BetterMove – Natural Human Movement – Thomas Pretsch

*Der vil som udgangspunkt være en ugentlig åben træning – Oftes lørdag formiddag – like, del og følg med for opdatering om nye events, tidspunkter og sted.
Event-kalender: http://www.facebook.com/BetterMoveFys/events

*Træningen foregår udendørs så vi kan høste så mange gavnelig effekter som muligt – læs mere om hvorfor her: https://atomic-temporary-104708016.wpcomstaging.com/natur-som-modgift-til-teknologien/

*Efter træningen vil der være mulighed for at snakke om bevægelse, livsstil, sundhed og hvordan Natural Human Movement kan have betydning for dig. Få en ide om det her: https://atomic-temporary-104708016.wpcomstaging.com/sid-bedre-bevaeg-dig-bedre/

Jeg glæder mig til at dele min viden og passion for bevægelse, krop og sundhed med dig.
/Thomas

**Der vil ofte blive optaget lidt video og billeder som vil bliver brugt på Facebook, Instagram, YouTube, hjemmeside og evt. til artikler.

*** Træningen er et af de få steder i Danmark hvor du kan opleve elementer fra Ido Portal (Movement Culture, Locomotion, The Corset, Handstands etc,), Tom Weklser (Floor work, Zen archer), Rafe Kelly (EvolveMovePlay, Tree Climbing, Roughhousing), Jozef Frucek (Fighting Monkey, Anatomy of Injury).

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s