Opbyg din kropsbevidsthed med Spinal Waves – Rygtræning

I siddende stilling vil din krop give besked på, at den trænger til bevægelse. Som din mave vil give besked om, at den trænger til mad.

Men der er et problem. Vores fornemmelse af ryggen er dårlig og vi kan ikke mærke, at ryggen skriger efter bevægelse. Vi kan ikke høre at vi sultne efter bevægelse. Gennem årene har vi negligeret disse signaler.

Heldigvis kan dette trænes og du kan blive bedre til at mærke og lytte til kroppen.

Denne form for kropsbevidsthed kan være når du mærker, at du skulle have lavet dine øvelser og du får ondt. Spinal Waves programmet består af 13 øvelser med video og beskrivelse af bevægelserne. Disse øvelser skal trænes i starten, men på sigt skal de gerne blive en del af dig og din hverdag.

Med fokus og øvelse kan du blive bedre til at mærke, fornemme og føle og derved tidligere opfange signalerne omkring mangel på bevægelse – før du får ondt og det bliver et problem.

Hvis du kan opfange signalerne tidligere kan du bevæge kroppen og dermed undgå ubehaget og smerterne.

Når du opbygger et bedre forhold og en bedre fornemmelse for din ryg kan du bevæge din ryg næsten ubevidst. Kroppen ved hvad den har brug for og det vil måske være 10 sekunder i kontorstolen foran computeren at du bevæger ryggen som du lærer i programmet.

En af øvelserne i programmet er siddende bølger som jeg viser i denne video:

Øvelsen ser simpel ud. Men prøv at filme dig selv efterligne øvelsen og se hvor meget forskel der er på hvordan du TROR du bevæger dig og hvordan det ser ud på video.

Kropsbevidsthed er en del af Spinal Waves programmet.

Forestil du har et værktøj til at blive din egen kiropraktor eller terapeut. Spinal Waves kan give dig muligheden for behandle, forebygge og bevæge din ryg som du har behov for.

Lær at øge din kropsbevidsthed og fornemmelse samt at bevæge din ryg via detaljeret beskrivelse og video af øvelserne.

Køb programmet og læs mere om indholdet:

Spinal Waves – Ryg Træning – Online Program

Thomas.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s