Lær At Stå På Hænder – Begynder Øvelser – Part 1

En fantastik udfordring og en super træning for krop og sind er at stå med hovedet nedad. Hvis du ikke er vokset op med gymnastik (det er jeg ikke), så kræver det en process at opbygge tilliden og formåen til at stå med hovedet ned at balancerer på hovedet eller hænder.

Jeg vil her præsenterer to øvelser som jeg anvender i min coaching til begyndere:

Den første er hovedstand / tripod:

Den anden er uden støtte fra hovedet og stille nu større krav til balance evnen og justeringer fra hænder og underarmsmuskler. Den er dog forsat meget lettere end at stå på hænder med fødderne pegende lige op i luften:

Mere er der faktisk ikke at skrive om det. Se videoerne, prøv. Se videoerne igen. Øv dig og øv dig mere.

God fornøjelse og nyd processen med at lære nyt, blive frustreret, fejle, lykkes lidt, fejle, smage lidt succes og tro at man kan og så fejle igen… indtil det lykkes.

Ønsker du hjælp til processen, tilpasning af program og vejledning til håndtering af dine skader og smerter, så kan Online Coaching måske være noget for dig. Læs mere her: Hvad indeholder et Online Coaching forløb?

Brug kroppen, så virker den bedre.

Hvis du ønsker en god træningsmåtte, så har jeg de sidste måneder anvendt denne Manduka ProLite*, som du ser i videoerne. Den bedste træningsmåtte til yoga, udspænding og bevægelse! Jeg fik den anbefalet af min yoga underviser som selv har samme og alle hendes studenter er også glad for den. Jeg sveder en del på hænder og fødder og gled de første par uger, men det er helt normalt indtil måtten bliver “trænet til”. Herefter er den virkelig god. Kvaliteten af måtten har jeg ikke mærket bedre før. Så drop at køb måtter til 150-400 kroner. De er for dårlig kvalitet. Denne her holder resten af dit liv (der er i hvert flad livstidsgaranti). Jeg synes personligt måtten er perfekt tykkelse, ikke for tynd, ikke for tyk.

/ Thomas

*Affiliate link.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s